T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / SEFERİHİSAR - Tepecik Ortaokulu

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ

Okulumuzda müdür yardımcısı olarak görev yapan Özgür Koray YILMAZ öğretmenliğe dönmüştür. Okulumuza yapmış olduğu katkılarından dolayı okul müdürü Fatih BULGURLU tarafından bu anlamlı günde kendisine teşekkur plaketi verdi.

        Mustafa Kemal Atatürk’ün biz öğretmenleri onurlandıran sözü;

   “Dünyanın her tarafında öğretmenler, insan topluluğunun en fedakar ve muhterem unsurlarıdır.  Milletleri kurtaranlar, yalnız ve ancak öğretmenlerdir.”

    Öğretmen yaşamını öğrencilerine adamış, onların sorunlarını ortadan kaldırmak için elinden gelen her şeyi yapmış, öğrencisine balık vermeyip balık tutmasını öğretmiş, gerektiği yerde gerekli biçimde davranma bilincine erişmiş, her zaman iyinin ve güzelin peşinde koşmuş örnek bir insandır.

       Sevgili öğrenciler, bütün çabamız sizler için. Sizler, bizim geleceğimiz, umudumuz, sevincimizsiniz. Bizim kıymetlimizsiniz. Bizim için en büyük mutluluk, gelecekte sizleri iyi yetişmiş, yüksek karakterli, ailesine, milletine ve dünyaya faydalı kişiler olarak görmektir. Sizler de bu amaçtan hiçbir zaman vazgeçemeyerek, kendinize, ailenize ve sizleri yetiştiren öğretmenlerinize karşı sorumlu olduğunuzu lütfen unutmayınız. Biz inanıyorum ki siz de, öğretmenlerinizin verdiği emekleri boşa çıkarmayacak, gelecekte bizden daha iyisini yapacak ve yalnızca bizim için değil ülkemiz için de birer gurur kaynağı olacaksınız.

            Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, bütün şehit öğretmenlerimize Allahtan rahmet diliyorum.

27-11-202327-11-202327-11-202327-11-2023

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 27.11.2023 - Güncelleme: 27.11.2023 09:53 - Görüntülenme: 57
  Beğen | 4  kişi beğendi