Kas

Okulumuzda müdür yardımcısı olarak görev yapan Özgür Koray YILMAZ öğretmenliğe dönmüştür. Okulumuza yapmış olduğu katkılarından dolayı okul müdürü Fatih BULGURLU tarafından bu anlamlı günde kendisine teşekkur plaketi verdi.

Kas

En büyük eserim dediği Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılında, Türk ve Türkiye Yüzyılı'na eriştiğimiz bu günlerde Milli Mücadele'nin Lideri, Türkiye Cumhuriyeti'nin banisi ve ilk Cumhurbaşkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 85. yıldönümünde saygıyla, minnetle ve özlemle yad ediyoruz. Bu vesileyle Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ile birlikte Kurtuluş Savaşı'nın kahramanları olan silah arkadaşlarını, gazilerimizi, şehitlerimizi ve şanlı ecdadımızı rahmetle ve hürmetle anıyoruz.