Kas

Okulumuzda müdür yardımcısı olarak görev yapan Özgür Koray YILMAZ öğretmenliğe dönmüştür. Okulumuza yapmış olduğu katkılarından dolayı okul müdürü Fatih BULGURLU tarafından bu anlamlı günde kendisine teşekkur plaketi verdi.

Kas

En büyük eserim dediği Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılında, Türk ve Türkiye Yüzyılı'na eriştiğimiz bu günlerde Milli Mücadele'nin Lideri, Türkiye Cumhuriyeti'nin banisi ve ilk Cumhurbaşkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 85. yıldönümünde saygıyla, minnetle ve özlemle yad ediyoruz. Bu vesileyle Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ile birlikte Kurtuluş Savaşı'nın kahramanları olan silah arkadaşlarını, gazilerimizi, şehitlerimizi ve şanlı ecdadımızı rahmetle ve hürmetle anıyoruz.

Sevgi En Büyük Koruyucudur. Dünya Hayvanları Koruma Günü kutlu olsun.

Ara

15 TEMMUZ DESTANI

Destanın şanlı oğlu Oğuz bizim,

Çaldıranı toz eden Yavuz bizim,

Yürüdük tankların tam üzerine,

Çocuklar rahat olun, Temmuz bizim.

Ara

İZKA 2017 SUGA MALİ DESTEK PRPOGRAMI ile yürüttüğümüz projemiz ile İzmir ilinin engellilere yönelik eğitim merkezlerinin altyapısının güçlendirilmesini, engelli bireylerin istihdam edilebilirliğine yönelik işe uyumunu arttıracak teknolojik alt yapılarının geliştirilmesini sağlamaktır.
Geleceğin Özel Çocuklarının Eğitimi Projesi İZMİR adlı projemizin genel amacı; oluşturulacak olan işliklerin öğrencilerin en kolay ve işlevsel kullanabilmeleri, işe uyumlarını arttıracak ekipmanlar ile güçlendirilmesi, insan kaynaklarının geliştirilmesi, toplumsal kaynaştırmanın sağlanması, engelli bireylerin toplumsal yaşama aktif katılımlarını sağlayarak bireysel ve aile yaşam kalitelisini arttırmasıdır.
Ayrıca Ülkemizin çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkmasına katkıda bulunacak örnek ve öncü il olmaktır.